Het Appartement

Twee persoons appartement - WedderheideHoeve

Ons vakantie-appartement is gesitueerd in een vrijstaand buitenverblijf in het pittoreske Wedde.  Het buitenverblijf is voor 2/3 vakantie-appartement en 1/3 is door ons zelf in gebruik. De ruimtes zijn gescheiden van elkaar en hebben ieders een eigen ingang. Het karakter van ons vakantie-appartement is robuust en landelijk met veel details van een schuurwoning.

Als basis is het appartement geschikt voor 2 personen, 1 extra persoon is in overleg mogelijk, er staat een extra bed op de (open)vide. 

***

Het vakantieappartement is verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond is de woonkamer, met keuken, badkamer en apart toilet. Op de 1e verdieping tref je een vide aan, hier staat een een eenpersoonsbed  met aangrenzend een afsluitbare slaapkamer voor twee personen.

DE WOONKAMER;

In de woonkamer staat een comfortabele bank met fauteuil, eetkamertafel met stoelen. Een TV, radio en houtkachel maken het compleet. Er liggen spelletjes, boeken en tijdschriften. Gedurende het seizoen wisselen wij van decoratie om het gezellig en sfeervol te maken.

DE KEUKEN;

De keuken is voorzien van een 4 pits kooktoestel, afzuigkap, magnetron, onderbouwkoelkast (geen vriesvak), Nespresso en waterkoker. Compleet ingericht met pannen, servies, kookgerei, bestek, glazen, peper & zout en schoonmaakmiddelen.  Afwassen doe je met de hand. Er liggen bij aankomst Nespresso cups en thee voor je klaar!

DE BADKAMER;

De badkamer is gesitueerd op de begane grond en beschikt over een douche, wasmeubel met waskom en opbergruimte. Het toilet is separaat. Handdoeken en toiletpapier zijn aanwezig. In de badkamer staat standaard shampoo, douchegel en conditioner, deze producten mag je vrij gebruiken.

SLAAPKAMER;

Op de eerste verdieping is een slaapkamer met tweepersoonsbed. Linnenkast en mogelijkheid je kleding op te hangen. In de WedderheideHoeve maak je gebruik van eenpersoons dekbedden en heb je de keuze uit twee soorten hoofdkussens. De slaapkamer is voorzien van openslaande ramen en een extra dakraam. Bij iedere aankomst zijn de bedden opgemaakt.

HET TERRAS;

Er een royaal terras voorzien van terrasmeubilair. Het terras is afgezet met een hekje, je  zit echt privé. Je kunt ook gebruik maken van onze aangrenzende privé tuin, hier staan in de zomer ook extra ligstoelen voor de echte relaxmomenten.  Kortom, veel privacy maar ook gelegenheid voor persoonlijk contact. We komen elkaar vast en zeker wel eens tegen als je bij ons logeert.

PARKEREN;

Je parkeert bij ons op eigen (afgesloten) terrein, wel op eigen risico.

HUISDIEREN;

Een hond is in overleg welkom, katten kunnen wij helaas niet toelaten.

ALGEMEEN;

Roken is in ons vakantie-appartement niet toegestaan.  Ook is het geven van feesten en bijeenkomsten niet toegestaan.

Vakantie-Appartement WedderheideHoeve

Hartelijk 
welkom 
in 
Wedde 

Landelijke ligging & uitstraling

De WedderheideHoeve ligt in het buurtschap Wedderheide, in de Gemeente Westerwolde. Een gemoedelijke omgeving waar we elkaar begroeten met Moi. Onze WedderheideHoeve is bij uitstek een plek voor rustzoekers, wandelaars en fietsers. Een heerlijk robuust vakantie-appartement geheel passend bij de landelijke omgeving. Kom gewoon de dagelijkse sleur doorbreken en onthaasten. Luisteren naar de vogels, eekhoorns spotten of trekken onze loslopende kippen wellicht je aandacht?. In een landelijke omgeving horen ook af en toe geluiden van een landbouwmachine, een kettingzaag of bijv. de geur van uitgereden mest. Dit alles maakt een verblijf op de  WedderheideHoeve ook zo uniek.